Online Koop de laatste serie van kleding
 
Home >  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Vergeet niet dat als je wilt dat iemand vertegenwoordigen verzamelen van het pakket, ze hebben hun eigen identiteitsdocumenten of identiteit van hun eigen naam.

levertijd aan het pakket is onze opslag tijd over. We kunnen niet garanderen dat de levertijden, deze instructies zijn alleen voor referentie.

U ontvangt een e-mailbericht met de bestelling door showbizvillage.nl. Wanneer het pakket naar de opgegeven afleveradres wordt verzonden, wordt e-mail blijven zeggen.

Gelieve uw volledige verzendadres en telefoonnummer voor ons, omdat het kan helpen snelle levering.

Keer terug en Teruggave
Als de klant niet terug te keren, omdat het niet nodig is besloten, moeten zij binnen 28 dagen na ontvangst geretourneerd. Ongevraagde goederen binnen 28 dagen na de Verenigde Staten heeft geen geld terug te krijgen. De teruggekeerde punten moeten in de staat / niet-gebruikte gebruik de originele verpakking en de ontvangst als bewijs van aankoop netwerk. De presentatie met de titel "Terugkeer van redenen, waarvan sommige moeten worden ingevuld als de twist.

Als je het gevoel dat je nodig hebt om online producten fabricagefout te kopen, kunt u terugkeren naar ons voor beoordeling. Als we aannemen dat er een productiefout, zullen wij het product vervangen (indien mogelijk) of uw geld terug. Zij moeten worden ontvangen binnen 7 dagen na ontvangst en originele verpakking, en terug te keren naar de pagina als bewijs van aankoop

Producten moeten worden ingevuld en teruggestuurd deel van de reden (voor aansluiting op het netwerk receptie) weer bij elkaar. Als u meerdere items of aanbieding kopen als een pakket, en selecteer vervolgens een of meer items niet past, moet u geheel of gedeeltelijk betalen van een pakket van de preferentiële aankoop project.

U kunt bestellen en winkel die gelukkig zal zijn om uw site te controleren en, indien nodig, om het even welke product release lanyardsplus.com.au uitwisseling winkel terug te keren. Moet doorgaan met het verzoek te onderzoeken of vraag voor een volledige terugbetaling, die worden teruggestuurd naar de zetel van de winkel voor de verwerking. Klantenservice contact met u op om u te informeren over de volgende stap van de bestelling.

Om gezondheidsredenen, kunnen we niet accepteren ondergoed, jarretels, drankflessen, pads of de bescherming van rugby in ruil. U heeft recht op een terugbetaling als het artikel defect is binnen 7 dagen / mislukking.

Laat de collectie of binnen 28 dagen na de datum van publicatie, zullen wij uw rekening. We zullen terug betalen.

Back
auteursrecht ©2017 www.showbizvillage.nl Dames Jurken,shirt,casual broek,herenkostuums,jeans,sport schoenen
Contacteer ons,Levering en retourneren